Dan Tilert

Dan Tilert

Fotokategorier
bröllop · event · familj · fest
Plats

Stockholm, Stockholms län

Jag heter Dan Tilert, och jag fotograferar mest bröllop och events/fest, och en del familjefoto. Jag har även fotograferat ett antal scenföreställningar och jag har viss möjlighet att fotografera under vatten. Jag är nog vare sig billigaste eller dyraste fotografen, men att jag fotograferar som hobby och inte måste livnära mig på fotograferandet gör att jag kan lägga relativt mycket tid på varje kund. Jag är också förhållandevis flexibel med hur fotograferingen läggs upp. Att de uppdrag jag får tenderar att vara på rekommendation från tidigare kunder tar jag som ett gott tecken.

Dan fotograferade vårt bröllop, och vi är så nöjda! Han blandar klassiska bilder med lite mer roliga och utforskande, vilket ger en väldigt bra blandning i vårt album. Dan är dessutom trevlig att jobba med. Rekommenderas varmt!

Foto av Dan Tilert

Emil och Xin

Dan är en fotograf som ser ögonblicket som ska fångas innan det hinner sker. Han är alltid steget före och fotograferar unikt med olika vinklar och ljus. Båda gångerna vi jobbat med Dan har han överraskat oss med underbara bilder!

Foto av Dan Tilert

Annelie

Dan lyckades både förverkliga vår vision och bredda den med egna idéer. Dessutom diskret och proffsig under vigsel och mottagning. Vi fick bilder av de känsligaste ögonblicken men varken vi eller våra gäster märkte att de fotades. En drömfotograf!

Foto av Dan Tilert

Klara & Hannes (1/2)

Vi är otroligt nöjda med våra bröllopsfoton! Genom att skapa en trevlig och avslappnad stämning gör Dan så att man glömmer att det är ovant att posera i bröllopsutstyrsel. Resultatet blir naturligare leenden och personligare poser.

Foto av Dan Tilert

Klara & Hannes (2/2)

 

Kontakta Dan

Svarsfrekvens: 100%

Svarar oftast inom en dag