Jennie Carlsson

Jennie Carlsson

Fotokategorier
företag · gravid · livsstil · människor · porträtt
Plats

Göteborg, Västra Götalands län

Jag är en passionerad fotograf som hjälper andra egenföretagare att lyckas och nå ut med sina företag genom vackra bilder med den rätta känslan. Att med hjälp av mitt kreativa öga hjälpa andra att lyckas ger mig en enorm glädje och tillfredställelse! 2013 var året då jag gick min fotoutbildning och har sedan dess hunnit med att jobba bakom kameran i både Sverige och Kanada. Är du egenföretagare och vill nå ut med ditt företag genom vackra bilder och få fler kunder? Känner du att du skulle vilja ha nya proffsiga bilder i ditt Instagram flöde? Kanske vill du förmedla den rätta känslan och uppdatera bilderna på hemsidan? Jag hjälper dig!

Att fotograferas av Jennie var en fantastiskt upplevelse. Hon är professionell och får jobbet utfört på bästa möjliga sätt. Samtidigt är hon varm och får en att känna sig väldigt väl omhändertagen och bekväm med att stå framför kameran.

Foto av Jennie Carlsson

Elin

Jennie har förmågan att plocka fram det vackra och magiska i varje bild. Hon är professionell samtidigt som hon är så varm och ödmjuk och får en att känna sig så bekväm framför kameran. Rekommenderar varmt Jennie som fotograf!

Foto av Jennie Carlsson

Belinda

Att bli fotograferad av Jennie var en fröjd. Jag kände mig så bekväm, vacker och sedd. Hon var naturlig och professionell. Jennie var en väldigt lyhörd och empatisk fotograf! Jag rekommenderar henne varmt.

Foto av Jennie Carlsson

Magdalena

 

Kontakta Jennie