Emma Ivarsson

Emma Ivarsson

Fotokategorier
barn · bröllop · familj · gravid · porträtt
Plats

Jönköpings län

Jag är en fotograf som brinner för genuina bilder med mycket värme, kärlek och personlighet. Inga stela leenden eller awkward poser, jag gillar när det är naturligt och äkta! Låt mig fånga er personliga och unika berättelse, helt enkelt. Det är den bästa! Ses på en fika och prata mer? Jag bjuder!

Ååh Emma! Bilderna är HELT magiska allihop! Du har fångat så många fina ögonblick - ljuset, känslorna, precis ALLT är helt perfekt! Inte ett öga torrt när vi tittade igenom dem igår. Vi är så himla glada att vi valde dig, tack ännu en gång!

Foto av Emma Ivarsson

Emma & Maximilian

Jag hade inte kunnat drömma om en bättre fotograf! Begåvad, lyhörd för våra önskemål, underbar med barn, otroligt serviceminded och så himla go' att man ville bli bästis med henne direkt!

Foto av Emma Ivarsson

Linda

Jag är väldigt imponerad av Emmas sätt med barnen. Blir alldeles varm i hjärtat och nästan lite rörd när jag tittar på bilderna, hon har fångat otroligt fina ögonblick! Man ser verkligen kärleken som finns mellan mellan mina barn!

Foto av Emma Ivarsson

Anna

Underbara Emma! Hon får vem som helst att känna sig avspänd framför kameran. Det kändes som att vi bara umgicks och hade en härlig dag, inte alls som en stel fotografering! Känsla för detaljer och en person man genuint tycker om, vi är supernöjda!

Foto av Emma Ivarsson

Hanna & Emir

Tårarna rinner ner för våra kinder av lycka! Bilderna är helt helt fantastiska. De är så innerliga och vi är så otroligt tacksamma att du hade möjlighet att föreviga vår dag. Jag vet inte hur vi ska kunna tacka dig Emma!

Foto av Emma Ivarsson

Linda & Robin

 

Kontakta Emma