Michaela Edlund

Michaela Edlund

Fotokategorier
barn · bröllop · familj · gravid · nyfödd
Plats

Stockholms län

Studio
Har studio

Jag älskar variationen i mitt arbete, att få föreviga allt från små nyfödda, busiga familjer och stora kärleksfester. Att få vara med om att skapa minnen som finns kvar hela ert liv. Jag är certifierad moment design fotograf och en session med mig är full av lek, bus, kramar och närhet med dem du älskar mest här i livet!

"Vi bokade Michaela till vårt bröllop. Inte en enda gång var vi oroliga för att det inte skulle bli som vi hade tänkt. Hon fick oss att känna oss bekväma & trygga. Hon är väldigt proffsig i allt hon gör & jag kan verkligen rekommendera henne!" ​

Foto av Michaela Edlund

Maria & Mattias Linder

Du gjorde vår bröllopsfotografering till något så otroligt roligt. Vi var nervösa inför porträtten, men skratten du fick fram var så äkta. Vi pratar ibland om de tokiga saker du fick oss att viska. Du har fångat så många värdefulla minnen åt oss.

Foto av Michaela Edlund

Johanna & Niklas Clausen

Älskar hennes sätt att fota. Min sambo som hatar bli fotad sa ”Wow, detta var riktigt kul” Det är inte bara en fotografering, utan en upplevelse! Bilderna blir väldigt levande och äkta. Man kan till och med höra oss skratta när man tittar på dem.

Foto av Michaela Edlund

Jessie

Michaela är en otroligt varm person och det speglas verkligen i hennes bilder. Hon fotade vårat bröllop och bilderna kunde inte ha blivit bättre. Vi är så otroligt nöjda med hennes jobb och rekommenderar henne starkt. Tack för allt Michaela!

Foto av Michaela Edlund

Emma & Jakob

Underbar fotograf som fångar de allra finaste ögonblicken! Älskar varenda bild hon har tagit på vår dotter och på oss som familj. Rekommenderar henne stark om ni funderar på att ta foto på er nyfödda!

Foto av Michaela Edlund

Victoria

 

Kontakta Michaela