Lina Appelgren

Lina Appelgren

Fotokategorier
bröllop · familj · gravid
Plats

Stockholm, Stockholms län

Jag har världens bästa jobb. Jag är fotograf. Jag fångar de fina ögonblicken. Och de små men för mej viktiga detaljerna. Vinden i håret, tårar och skratt, blommornas doft... Detaljer. Jag älskar dem! Bilderna blir till minnen. Jag älskar att fotografera människor. Jag älskar kärlek. Jag är världens lyckligaste som får fotografera bröllop, gravida, barn och familjer! Jag erbjuder två gravidpaket och tre olika bröllopspaket! Besök min hemsida för att få veta allt och boka! I will capture all the happiness, your memories and everything in between.

Budapest - Bilderna utgör oförglömliga minnen som fångar ett stort ögonblick förevigat med våra nära och kära Framförallt lyckades Lina fånga känslorna mellan oss men också glädjen bland våra gäster Vår egna tid med Lina var avslappnad och personlig

Foto av Lina Appelgren

Camilla & Herbert

En fantastisk fotograf med värme och humor som gjorde att det inte alls kändes jobbigt, obekvämt eller stelt framför kameran. Lina vet precis vad hon gör och går in helhjärtat i sitt jobb. Rekommenderar Lina varmt!

Foto av Lina Appelgren

Arelis

 

Kontakta Lina