Mia Modigh Westlund

Mia Modigh Westlund

Plus
Fotokategorier
barn · boudoir · bröllop · familj · företag · gravid · nyfödd · porträtt
Plats

Jönköping, Jönköpings län

Jag är fotografen som som älskar era skratt och knasiga miner! De där stunderna då ni tror att jag pausar med att fotografera. Stunderna ni slappnar av, skrattar och räcker ut tungan. Det är bland annat då jag tar några av mina bästa bilder. Era bästa bilder. De där med känslorna från dagen. Äkta. Det är dem ni minns, och jag. Oavsett om det är under en bröllopsdag, en familjefotografering, boudoir eller barn med spring i benen. Äkta skratt är det bästa som finns! För jag skrattar väldigt mycket. Och skämtar! Så ni måste ha lite humor om ni ska dela er dag med mig 😉 Jag känner väldigt intensivt med personer i min omgivning. Det är nog därför jag brinner så mycket för att fotografera bröllop. Alla är ju lyckliga på bröllop, även jag! 😍 Jodå, jag dricker mycket kaffe och bakar världens godaste kladdkaka! Har en crush på Nutella (gärna egen hemmagjord) och jag tar gärna ett litet glas vitt vin (eller rosé) en fredagkväll. 😍 Jag kommunicerar mycket med smileys och GIF’ar. Det finns nog inget roligare på facebook, att så långt det bara går, föra en hel konversation med GIF’ar! Har ni provat? Skriv med mig så testar vi 😉

THANK YOU TO: Our amazing, warm photographer extraordinary Mia Modigh Westlund

Foto av Mia Modigh Westlund

Camilla & Ernesto

Vi rekommenderar Mia starkt ❤️❤️ Världens mest underbara person och alla våra gäster trodde att hon primärt var vår vän tack vare att hon minglade runt så enkelt med allihopa 😃 Och bilderna är vi fått hittills är magiska!

Foto av Mia Modigh Westlund

Angelica & Nathalie

Jag minns känslan som spred sig över oss denna dagen, all lycka, all kärlek. Hur glädjen finns att vi har bilder som reflektera våran kärlek och intimitet som man och fru och hur vi funnit en ny vän.

Foto av Mia Modigh Westlund

Jessica & Anders

 

Kontakta Mia