Sandra Hansson

Sandra Hansson

Plus
Fotokategorier
barn · bröllop · familj · gravid
Plats

Stockholm, Stockholms län

Vad roligt att ni är intresserade av en familjeupplevelse! En familjefotografering är precis det. En familjeupplevelse. En investering i härliga minnen som ni kan njuta av lääääänge. Jag är själv tvåbarns mamma och bilder på familjen är ovärderliga tycker jag. Samtidigt vet jag utifrån erfarenhet av mina egna barn att barn inte bara vill sitta stilla och le =) Därför möter du vid fotograferingarna en energifylld fotograf med utmaningar och överraskningar i beredskap för att skapa genuina och äkta bilder.

Sandra fick våra barn att delta i fotograferingen på ett magiskt sätt. Hon lockade fram hela familjens busiga sida och bilderna blev fantastiska! Rekommenderar starkt att boka in ett möte med Sandra!

Foto av Sandra Hansson

Johanna Behning

Sandra lyckades på ett magiskt vis fånga hela vår stora familj (vi har FYRA barn!) på flera fina bilder. Vi är verkligen nöjda och rekommenderar varmt att anlita Sandras Design Studio när ni vill föreviga minnen <3

Foto av Sandra Hansson

Anna Alenius

Sandra har förevigat både min graviditet och vår familjefotografering. Man känner sig väldigt trygg framför kameran när Sandra tar kort vilket kommer fram på bilderna. Bilder känns personliga som vi alltid kommer att bära med oss och minnas.

Foto av Sandra Hansson

Caroline, Sebastian och Olof

 

Kontakta Sandra