Focolio Blogg

Bröllop med Fotograf Erik Nordin

Det är en konstform att kunna fånga de unika ögonblicken som omger en bröllopsdag. Erik Nordin är en fotograf med passion för att skapa vackra och tidlösa minnen för blivande brudpar. Genom att lyssna på paret och lära känna deras vision för sitt bröllop, kan Erik skapa en personlig och autentisk upplevelse som verkligen fångar kärleken och glädjen som finns på deras stora dag. Om du söker en bröllopsfotograf som har en känsla för detaljer och en passion för att skapa konst genom sina bilder, då är Erik Nordin definitivt någon att överväga.

Hej Erik, kul att få intervjua dig idag. Kan du berätta om hur du började som bröllopsfotograf och vad som inspirerar dig i ditt arbete?

Absolut! Jag har alltid haft ett intresse för fotografi och hur man kan fånga de speciella ögonblicken i livet. Efter att ha jobbat som fotograf inom en rad olika områden insåg jag att mitt hjärta verkligen låg inom bröllopsfotografi. Det finns något magiskt med att fånga den kärlek och glädje som omger ett bröllop, och jag känner mig privilegierad över att kunna vara en del av det.

Vad skulle du säga är din unika stil som bröllopsfotograf?

Jag skulle säga att min stil är naturlig och tidlös. Jag strävar alltid efter att fånga det äkta, autentiska och vackra i de ögonblick som uppstår under ett bröllop. Det handlar om att kunna förmedla känslor och stämningar genom mina bilder. Jag försöker undvika överdrivet poserande eller onaturliga situationer och istället skapa en miljö där par kan vara sig själva och känna sig bekväma.

Vilka är några av de viktigaste frågorna du brukar ställa till blivande brudpar under förberedelserna inför deras bröllop?

För mig är det viktigt att verkligen lära känna paret och förstå deras vision för sitt bröllop. Därför ställer jag alltid frågor som "Vad är det viktigaste för er under er bröllopsdag?" och "Finns det några speciella ögonblick som ni verkligen vill fånga på bild?". Jag tror att det är viktigt att skapa en personlig relation med paret och få en förståelse för deras unika historia och personlighet.

Vad skulle du säga är den viktigaste faktorn att överväga när man väljer en bröllopsfotograf?

För mig handlar det om att hitta någon som inte bara har tekniska färdigheter, utan också en känsla för att skapa konst genom sitt arbete. Det är viktigt att hitta en fotograf som kan förstå och återspegla parrets personlighet och stil i bilderna. Jag tror också att det är viktigt att ha en bra kommunikation och kemi med fotografen, så att paret kan känna sig bekväma och ha kul under fotograferingen.

Vilket råd skulle du ge till blivande brudpar när de förbereder sig för sin stora dag?

Mitt råd skulle vara att fokusera på varandra och på att njuta av varje ögonblick. Det är lätt att bli överväldigad av alla detaljer och planering, men bröllopsdagen handlar verkligen om att fira kärleken mellan två personer. Ta er tid att stanna upp.

Hur ser du på framtiden för bröllopsfotografi och hur planerar du att utveckla ditt arbete framöver?

Bröllopsfotografi har förändrats mycket under de senaste åren, med mer fokus på det personliga och autentiska. Jag tror att det är viktigt att anpassa sig till förändringar och fortsätta utveckla sitt arbete. För mig handlar det om att hitta nya sätt att fånga brudparets personlighet och stil på ett ännu mer autentiskt sätt. Jag arbetar ständigt med att utveckla mina färdigheter och tekniker för att kunna leverera ännu mer kreativa och vackra bilder för mina kunder.

Slutligen, om blivande brudpar vill boka dig som sin bröllopsfotograf, hur går de tillväga?

Det enklaste sättet är att skriva till mig här på Focolio. Man kan även besöka min hemsida, www.eriknordin.com, för att se mer av mitt arbete och läsa om mina priser och paket. Jag ser alltid fram emot att höra från nya brudpar och få möjlighet att fånga deras unika kärlekshistoria på bild!

Vill du fotas av Erik eller se mer av hans bilder, spana in Eriks profil på Focolio!

Fotograf Erik Nordin
Fotograf Erik Nordin