Focolio Blogg

Fyra snabba med Fotograf Lizette Vånemo

Lizette är en av fotograferna som varit med på Focolio ända sedan starten.

Om du får välja, vad fotar du allra helst?

Bröllop!

Vad är det bästa med att vara fotograf?

Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag mår bara sååå bra när jag får fotografera.

Vilket är ditt roligaste fotografminne?

Något som är skoj nu, men som inte var det då, var när en av tärnornas klänning gick sönder när de skulle klä på sig. Som tur var hade jag både nål och tråd med mig i väskan så jag kunde sy in tärnan i klänningen 😊

Förutom sjukt snygga bilder, vad får dina kunder på köpet om de fotas av dig?

De får någon de kan bolla idéer med. Jag är alltid med och planerar tillsammans med paren. De får någon att luta sig mot, som själv varit i deras sits, som haft de där fjärilarna i magen, som kan lugna dem när de blir uppstressade.

Vill du fotas av Lizette eller se mer av hennes bilder, spana in Lizettes profil på Focolio!

Fotograf Lizette Vånemo
Fotograf Lizette Vånemo